Webdesign
Zakelijk

Wat is cloud independent?

Het is belangrijk om in de cloud te werken. De schaalbaarheid, veiligheid en de controle die je er krijgt is subliem. Wat moet je echter kiezen als bedrijf? Welke organisatie past het beste bij je bedrijf om de cloud diensten te leveren? Het is een goede vraag. In een dynamische wereld waar snelheid en flexibiliteit van groot belang is moet het mogelijk zijn om voor de beste oplossingen te kiezen. Er zijn verschillende bedrijven welke managed oplossingen aanbieden op verschillende platformen. Het is mogelijk om zo de clouddienst te kiezen met de beste oplossing. Het maakt niet uit of het gaat om privacy of public cloud platform. Ze werken cloud independent. Hierdoor zijn er altijd goede oplossingen die aansluiten bij de ambities en behoeften van het bedrijf of de organisatie. 

Wie maakt er gebruik van? 

Eigenlijk is het geschikt voor alle bedrijven. Het kan een kleine boekhouder op de hoek van de straat zijn met volop klanten. Ook kan het een autobedrijf zijn. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken en om zo optimaal gebruik te maken van de clouddiensten. We weten zeker, dat ook jouw bedrijf de vruchten kan plukken van een independent cloud dienst. Een dienst welke niet afhankelijk is van een specifiek platform. 

Service contract

Het is belangrijk om een goed servicecontract te kiezen. Hiermee krijg je service van de cloud aanbieder. Het kost geld en het kan je veel geld besparen. Het is dus belangrijker om in de down side te denken dan de kosten. Wanneer je clouddiensten niet goed werken en het duurt lang voordat dit is opgelost dan kost je dit veel geld. Gelukkig zijn er veel partijen welke uitstekende service contracten aanbieden om dit allemaal te voorkomen. Ook voor jou zijn er mogelijkheden om een goede cloud service te kiezen. Ga met de tijd mee!