SEO Tilburg
Online marketing

SEO Tilburg: dit moet je weten

Ben jij ondernemer? Dan heb je ongetwijfeld wel eens de term SEO gehoord. Het staat voor search engine optimization. SEO wordt ingezet om ervoor te zorgen dat je bedrijf beter te vinden is in zoekmachines als Google. Zoek je SEO in Tilburg voor je bedrijf in deze stad? Zorg dan altijd dat je een bedrijf zoekt met de volgende aspecten:

  • met een portfolio aan eerdere cases 
  • met kennis van zowel SEO als SEA
  • met recente werkvoorbeelden
Betere vindbaarheid

De eerste plaats

Vooral die laatste is belangrijk. Dit heeft te maken met de snelle verandering van SEO. Om dit te snappen moet je begrijpen wat Google precies doet. Google is een zoekmachine. Het is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Google bepaalt op basis van verschillende factoren haar zoekresultaten. Als je bijvoorbeeld zoekt op ‘schemerlampen’, dan vind je eindeloos veel bedrijven die schemerlampen verkopen. Maar welke staat er op de eerste plaats, en waarom?

Die eerste plaats is heel belangrijk want de meeste mensen zoeken niet veel verder. Je wil daar dus absoluut op staan of in ieder geval de buurt staan.

Algoritmes van Google

Recent werk

De reden dat je wil samenwerken met een bedrijf met recente ervaring, is door de veranderlijke wereld van de SEO. De algoritmes van Google worden snel en vaak aangepast. Iemand die werkzaam is in deze sector moet dus goed bijblijven wat betreft de kennis over het vak. Daar is veel recente ervaring essentieel voor.