Refurbished netwerkapparatuur
ICT

Refurbished netwerkapparatuur voor een goede verbinding

Wanneer je veel werkt via het internet, is het erg vervelend als de verbinding slecht is. Op een dag kan dit al gauw meerdere uren kosten. Het is daarom van belang dat je op de werklocatie beschikt over goede netwerkapparatuur. Mocht je hier liever niet te veel geld aan uit willen geven en ook iets bij willen dragen aan het milieu, dan kun je kiezen voor refurbished netwerkapparatuur.

Wat is het verschil tussen switch en router?

Er zijn twee verschillende apparaten die worden verkocht als netwerkapparatuur, namelijk de switch en de router. Op het eerste gezicht lijken ze hetzelfde en hebben ze een soortgelijke functie. Toch dien je ze beiden in andere situaties toe te passen.. Zo zorgt een switch ervoor dat printers, computers en servers met elkaar kunnen communiceren en verbindt een router de computers met het internet.

Refurbished netwerkapparatuur

De router is het middelpunt van het internet

De router dient ervoor te zorgen dat alle apparaten in de omgeving, verbonden worden met het internet. De router dient dit op een veilige manier te doen. Een WPA2 beveiliging kan hier aan bijdragen. Met zo’n beveiliging kan niet iedereen gebruik maken van jouw internet. Echter, voordat je een router kan beveiligen, is het allereerst van belang dat je een router van hoge kwaliteit koopt. Dit bepaalt namelijk grotendeels de snelheid van het internet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *