Raspberry Pi 4 4GB
ICT

Raspberry Pi 4 4GB is beschikbaar!

Ben je op zoek naar een winkel waar je een Raspberry Pi 4 4GB kunt kopen in de omgeving Amersfoort? Dan moet je bij Elektronica Voor Jou zijn! Bij Elektronica Voor Jou kun je langskomen voor advies op het gebied van hobby projecten, educatieve oplossingen, maar ook zakelijke projecten.

Leveren is snel maar ophalen is sneller!

Je kunt er altijd voor kiezen om jouw Raspberry Pi 4 4GB product op te laten sturen. Als je voor 11:30 besteld kun je het dezelfde avond al in huis hebben. Heb je geen zin om te wachten of ben je net te laat? Haal je bestelling dan direct op. Je kunt gemakkelijk via de webshop bestellen en aangeven dat je de bestelling wilt ophalen. Het wordt dan direct verwerkt en voor je klaargelegd. Bel wel even om een afhaal afspraak te maken. Anders loop je het risico voor een dichte deur te staan.

Welke producten zijn er te koop?

Je kunt bij Elektronica Voor Jou terecht voor alles rondom Raspberry Pi 4 4GB. De nieuwste Raspberry Pi boards, maar ook behuizingen, displays en andere accessoires. Hieronder staat een korte opsomming van de verschillende categorieën:

  • Boards
  • (Starter) kits
  • Accessoires
  • Displays
  • Behuizingen
  • GPIO gerelateerde producten
Raspberry Pi 4 4GB

Voordelen

Ondanks dat de boards even klein zijn als een creditcard, werkt het net als een normale computer. En dit tegen een veel lagere prijs. Deze single-board computers zijn perfect voor studenten, hobbyisten, maar ook voor professioneel gebruik. Je kunt leren programmeren via o.a. Scratch en Python. De comunity rondom deze mini computer is gigantisch. Je vind overal wel informatie over projecten en hoe je aan de slag kunt gaan. Wil je weten wat Raspberry Pi voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Elektronica Voor Jou!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *