Geen categorie

De top 3 Playstation VR games van het moment

VR is zo immersief en neemt je mee naar een andere plek. Voor zakelijke doeleinden wordt het wel gebruikt om meetings en evenementen van lange afstand te organiseren met platforms zoals Beemup. Maar met VR-apparatuur kun je ook gewoon heel erg veel leuke immersieve games spelen. Onder andere met de VR-headset van de Playstation 4 kun je verschillende gave games in VR spelen. In dit artikel de top 3 VR games voor de Playstation 4 van dit moment.

Astro Bot

Deze VR-game is erin geslaagd een balans te vinden tussen onderdompeling, verhaal en techniek – alles in één, eenvoudig pakket. Astro Bot Rescue kwam eind vorig jaar bij ons en heeft sindsdien de show volledig gestolen. Zoals gewoonlijk is het niet baanbrekend. Destructoid gaf het een 7,50 voor het vertrouwen op de VR wow-factor, maar zelfs zij konden het reactievermogen en de gepolijste afwerking niet ontkennen. Er is ook veel om van te houden over de manier waarop het de platforming die we kennen vertaalde in VR. Game Informer zegt verder: "Astro Bot Rescue Mission voelt alsof het uit het niets kwam om rustig te bewijzen dat vertrouwde genres als nieuwe ervaring kunnen voelen." Voeg dat toe aan het werk dat ze in de presentatie, bedieningselementen en het niveauontwerp hebben gestopt, ASTRO BOT wordt een spel dat gewoon echt leuk is om te spelen. Het heeft een playscore van 9.05.

Moss

Beat Saber was duidelijk schaars in het milieu aspect, maar niet hier in Polyarc's VR-avontuur. In Moss worden we getrakteerd op een feest van visuele hoogstandjes. Het vertelt het verhaal van een jonge muis genaamd Quill die oude magie wakker maakt en ronddwaalt rond de uitgestrekte bossen. In tegenstelling tot haar is de wereld groot en krijg je voorstoelen voor de actie terwijl je haar begeleidt door de reis. Verwondering en ontzag zijn gevoelens die je veel krijgt, en het wordt weerspiegeld in de beoordelingen die het ontving bij vrijgave. Wccftech.com gaf de game 9, een compliment voor het comfort en gemak dat de wereld biedt. "de boswereld die Quill haar thuis noemt, is een heel eigen karakter." Maar afgezien van zijn pure schoonheid, biedt het ook een duurzame vriendschap tussen jou en Quill die zijn verhaallijn van drie uur te kort maakt voor een verblijf. GameSpew stelt voor, "als ze piept en haar schattige kleine arm opsteekt, zorg dan dat je laat haar niet hangen. " Het heeft een playscore van 8,98.

Beat Saber

Beat Saber zou heel goed een van de eerste gezichten kunnen zijn van VR. Eén, omdat je je daardoor Jedis en Siths voelt als je daar zin in hebt. En twee, want je ziet er echt cool uit als je er goed in bent. Beat Saber is een ritmegame op de VR en valt op door zijn surrealistische neonomgeving. Slingeren rond sabels en op het perfecte moment door rode en blauwe blokken snijden kan een behoorlijke training zijn. Voor IGN, die de game een 9.50 gaf, "Beat Saber laat me letterlijk buiten adem" Later op hun beoordeling, IGN merkte ook op de schaarse nummers van het spel op de release. Sindsdien is er echter veel veranderd, waarbij gebruikers aangepaste nummers konden maken en met een
weinig vrijgegeven DLC's en updates. Game Informer stelt ook dat Beat Sabre een geweldige posterjongen is voor het platform. Het heeft geen majestueuze omgeving, maar het gebruikt VR om je in de muziek te plaatsen en speelt in op je vleselijke verlangen om dingen met zwaarden te raken. " Het heeft een playscore van 8,97.