Geen categorie

Optimaliseer nu jouw website

Het hebben van je eigen website kan enorm veel voordelen hebben. Het is goedkoper dan de huur van een fysieke winkel. Ook kun je een groter publiek bereiken wanneer je je site goed beheert. Maar het goed beheren van je site is niet iets waar iedereen even goed mee is. Er zijn daarom verscheidene andere bedrijven die hun service aanbieden om jouw site meer op de kaart te zetten.

Chatbots

Een bedrijf als bconnectlivechat.nl kan helpen met het service aspect van jouw website. Hun chatbot service kan helpen om jouw marketing en sales te boosten. Zoals het woord chat al zegt, gaat het om de service van gesprekken voeren met klanten. Een chatbot kan de functie van personeel overnemen om snel en eenvoudig op klanten te reageren. Dit heeft als voordeel dat je minder personeel hoeft in te huren en te betalen. Een chatbot is in verhouding met menselijk personeel ook meer inzetbaar. De chatbot kan namelijk 24/7 werken en dus ieder moment de klant te woord staan. Je kunt ook je marketing boosten met chatbots, door bepaalde producten te promoten. De chatbots kunnen de producten of diensten die je naar de klant wil brengen, door middel van data ook bij de juiste klant brengen. 

Verdere voordelen van chatbots zijn bijvoorbeeld de klantenbinding en laagdrempelig contact. De functie van een chatbot kan direct oppoppen wanneer de klant op de site komt. Zo is er snel contact. Dit en het persoonlijke contact bevorderd de klanttevredenheid en daarmee de klantenbinding. Ook is het chatten met een chatbot makkelijker voor veel klanten dan bellen. Telefonisch contact is vaak nog een obstakel voor mensen, aangezien er vaak ook wachttijden aan verbonden zitten. En niemand vindt het fijn om lang in de wacht gezet te worden.

SEO

Een andere service om jouw site meer op de kaart te zetten, is Search Engine Optimisation, ook wel SEO. Er zijn online marketingbureaus die hierin gespecialiseerd zijn, en je hiermee kunnen helpen. Deze service helpt je om vaker en sneller online gevonden te worden door klanten. Zo kun je bijvoorbeeld hoger in de ranking komen te staan op google. Dus in plaats van op pagina nummer vijftien waar nooit iemand je gaat vinden, kun je op de eerste pagina komen te staan. Dit kan enorm helpen met je online marketing, en is zeker de moeite waard. Het inhuren van een marketingbureau kost natuurlijk wel wat geld, maar levert je aan de andere kant weer meer geld op.