Zakelijk

Op zoek naar een handige managing software voor op kantoor?

Bent u het ook zat dat alles op kantoor via briefjes besproken wordt, dat u telkens met uw collega’s voor een white board moet staan om alle percentages of processen bij te houden? Dat u niet meer weet wat u met de ene werknemer hebt besproken of met de ander? Wilt u ook tijd besparen? Sneller, efficiënter en geordender werken? Kunnen managen en controleren zonder te veel overleg en het verdoen van tijd? Binnen al deze momenten had u al honderden kopjes koffie kunnen halen, eerder het kantoor kunnen verlaten om alle stress in de sportschool eruit te zweten, óf had u al meerdere klanten kunnen binnenhalen voor diverse opdrachten. Bent u er ook zo klaar mee? Misschien hebben wij dan een goede oplossing voor u.

Sinds kort is er een nieuwe tool op de markt die al deze problemen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Een P&C cyclus tool van Pepperflow die u helpt bij de planning en control van uw bedrijf. Hoe kunt u dit voor zich zien? Houdt intern contact met al uw collega’s en heb dus alle informatie dat besproken is binnen handbereik. Manage intern en wijs werkzaamheden toe aan elke individuele werknemer. Zie welke stappen er worden gemaakt met gebruik van verschillende dashboards, waaraan diverse stadia toegewezen kunnen worden. Overzie hoeveel groei er is binnen het project of hoeveel er nog nodig is om tot een einddoel te komen. Maak rapportages in diverse templates of voorbeelddocumenten en deel deze met verschillende bevoegd hebbenden. Een centraal overzicht in plaats van losse papieren, documenten en veel gedoe.

Met het bijkomen van de compleet veilige GRC tool bent u, en is de software, volledig beschermd in de ogen van de AVG wetgeving en heeft het grip op de volledige online veiligheid en privacy van uw bedrijf.

Hebben we uw interesse kunnen wekken en u nieuwsgieriger kunnen maken naar het makkelijkere werken? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie.