office 365 licentie
Zakelijk

Office 365 licentie

Een office 365 licentie heeft veel in zijn marge en het is mooi om hiermee te kunnen werken. Echter is het voor een beginneling een beetje teveel van het goede. Er is hier namelijk zoveel mee te doen, maar je moet maar net weten hoe je dit het beste kan gaan gebruiken. Gelukkig is het via het bedrijf Sirrus mogelijk om hier een speciale training over te gaan volgen. Er zijn diverse trajecten te volgen en allemaal op maatwerk gemaakt. Op deze manier is het mogelijk om alles uit dit programma te halen.

office 365 licentie

Training volgen van office 365 licentie

Wanneer je als bedrijf zijnde van plan bent om deze training te gaan volgen is het mogelijk om vooraf eerst een kennismakingsgesprek te hebben. Tijdens dit gesprek worden de dingen uitgelegd hoe deze training in elkaar zit. Er worden dan zaken besproken die van belang kunnen zijn om in jouw bedrijf toe te passen. Het is mogelijk om op eigen locatie dit gesprek plaats te laten vinden, maar als je meer wilt weten over Sirrus is het leuker om hun kant op te gaan.

Tijdens het gesprek kwam veel informatie naar voren. Zoals het werken in de cloud en nog veel meer. Wanner jij als bedrijf over wilt stappen naar deze manier van online werken, dan kunnen de experts van Sirrus daar goed mee helpen. Zij regelen alles tot in de puntjes en nemen hierdoor veel werk en zorgen uit handen.

Verschillende licenties om aan te vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de office 365. Zodra je op de website van Sirrus kijkt zie je deze mogelijkheden staan. Ook kan je hier lezen wat onder elke dienst valt. Omdat hier zoveel verschillende mogelijkheden zijn, is het best wel lastig om hier een keuze uit te maken. Daarom is het verstandig om hier een expert bij te halen en deze is bij het bovenstaande bedrijf zeker te vinden.

office 365 licentie

Vraag advies aan

Omdat er verschillende licenties zijn, is het raadzaam om eerst vrijblijvend advies aan te vragen. De experts van Sirrus kunnen goed adviseren en advies op maat geven. Elk bedrijf is namelijk anders en heeft dan ook andere licenties nodig.

Wanneer je meer vragen hebt over de verschillende diensten die Sirrus te bieden heeft, kan je contact opnemen. Dit is mogelijk via de telefoon of mail. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, om zo geen nieuwtje op het cloud gebied te hoeven missen.