Energie,  Financieel,  Geen categorie,  Online marketing,  Telefonie,  Zakelijk

nieuwe laptop

Iedereen kent het wel als er één ding fout gaat dan gaat alles in eens fout, nou en ik had zo’n week. Mijn week begon al met het feit dat ik mij enorm had verslapen voor werk dat was het startschot voor een week om nooit te vergeten. Het ergste wat mij over kwam deze week is dat mijn laptop na 10 jaar trouwendienst er mee ophield.

Repareren

Het was de tweede keer in korte tijd dat mijn laptop vast liep. De eerste keer kon macbook reparatie Amsterdam mijn geliefde laptop weer aan de praat krijgen. Maar deze keer was het echt einde verhaal. Zelf vind ik het belangrijk om eerste kijken of iets te repareren valt en als dit dan echt niet meer lukt of geen zin meer heeft dan schaf ik iets nieuws aan. We leven in een tijd waar we nog zuiniger moeten zijn op onze spullen en echt minder moeten weggooien. De eerste keer dat mijn computer vastliep was het een systeemfout die ze gemakkelijk konden oplossen maar nu lag dat toch even anders en was het te gecompliceerd om op te lossen. Het zou mij veel geld gaan kosten en dat was deze computer het echt niet meer waard. Ik heb mij goed laten informeren over de opties en heb toen gekozen om een nieuwe laptop aan te schaffen.

Nieuwe laptop

Ik gebruik mijn laptop enorm veel en sleep mijn laptop het liefst overal mee naar toe zodat ik ieder moment van de dag aan mijn werk kan zitten. Het enige wat ik echt nodig heb voor mijn werk is mijn laptop dus is het van grootbelang dat mijn laptop betrouwbaar en snel werkt. Zoals ik al aangaf was mijn vorige laptop een Macbook waar ik heel veel plezier van heb gehad. Maar toch wil ik mij ook laten inspireren door iets anders dan Apple. Want er is meer op de markt dan alleen Apple en ben zelf niet persé merktrouw. Wel vind ik het design van de Macbook erg mooi dus dat is zeker iets om naar te kijken. Maar waar moet je nou allemaal opletten behalve design? Ik ben zelf helemaal niet op de hoogte van de nieuwst trends dus had ik echt iemand nodig die mij hierbij kon helpen. Samen met een specialist heb ik de opties besproken, we hebben gekeken naar wat er is op de markt en wat ik van een laptop verwacht. En zo hebben we een perfecte keuze gemaakt.