Microsoft Office 2019
Geen categorie

Voor Microsoft Office 2019 hoef je niet naar de winkel

Weet je nog, vroeger, dat je een nieuwe computer kocht en dat je dan nog op zoek moest naar een goed pakket om mee te werken? Je wilde natuurlijk kunnen typen, kunnen werken in excel en een beetje prutsen in paint. Je moest er toen een apart pakket bij bestellen. Een flinke doos met een cd die je moest laten draaien tot je ein-de-lijk zover was dat je aan het werk kon. En dan maar hopen dat het in één keer goed ging. Die tijden zijn gelukkig veranderd. Je bestelt nu Microsoft Office 2019 online, krijgt een activeringscode en je kunt aan de gang. Ideaal!

Microsoft Office 2019 staat voor gebruiksgemak

Iedereen is inmiddels wel gewend aan het werken met de computer. Of je nu je privéadminstratie er op bij houdt of dat je er dagelijks mee werkt, we weten in ieder geval allemaal hoe zo’n ding aan moet. Ook kun je gemakkelijker dan vroeger je bestanden opslaan en terugvinden. Microsoft Office 2019 is niet heel veel anders dan vroeger, maar wel een stuk sneller en gemakkelijker in het gebruik. Een briefje tikken, een diagrammetje maken of een powerpontpresentatie in elkaar zetten: we draaien onze hand er niet meer voor om.

Ook in The Cloud werken met Microsoft Office 2019

Soms is het gemakkelijker om de documenten die je hebt niet meer lokaal op te slaan. Dus ervoor te zorgen dat ze niet (alleen) op jouw computer of laptop staan. Bijvoorbeeld omdat je met meerdere mensen aan een (groot) project werkt en iedereen daar een bijdrage aan moet gaan leveren. Vroeger kwam je dan bij elkaar en zorgde je ervoor dat degene die het snelst typte er goed voor ging zitten. Zo maakte je samen in een middag of een avond het verhaal compleet. Tegenwoordig kan ook dat gewoon online. Je deelt bestanden met elkaar en iedereen kan daar in werken of commentaar op geven. Zo werk je (dus) efficiënter en hoef je niet moeilijk te doen om allemaal tegelijk bij elkaar te komen.

Microsoft Office 2019

Waar bestel ik dit pakket?

Je bestelt dit pakket bijvoorbeeld via bovenstaande link (aanrader!). Je vult je gegevens in, betaalt via een van de betaalmogelijkheden op de site en voor je het weet heb je het pakket in je mail. Betaal je via een bankoverschrijving? Dan kan het iets langer duren voor je de activeringscode ontvangt. Dit heeft te maken met het betalingsverkeer tussen de verschillende banken. Het kan dan tot 3 werkdagen duren voor je die belangrijke mail krijgt!