Geen categorie

Leuke gadgets voor op vakantie

Heb jij een goedkope vakantie geboekt voor dit jaar? Dan moet je ook nadenken over wat je mee gaat nemen. Misschien zit jouw koffer altijd al bomvol als je op vakantie gaat, maar mocht je nog een plekje over hebben, overweeg dan eens om onderstaande gadgets mee te nemen. Zo zul je je tijdens je tijd niet vervelen én met een deel van de gadgets kun je de mooie herinneringen ook nog eens heel goed vastleggen.

Vliegtuig telefoonhouder

Vind jij de vlucht ook altijd te lang duren? Of je nu een lange vlucht hebt of een wat kortere vlucht voor een stedentrip, een Netflix serie zorgt ervoor dat de tijd zo voorbij is. Als je van tevoren de series download die je wilt kijken, kun je deze in het vliegtuig gemakkelijk opzetten. Een ideale gadget daarbij is de Lockjaww telefoonhouder die je zo aan je vliegtuigtafeltje kunt klemmen. Dit kan overigens ook in de trein of de bus.

GoPro met dome

Als je je vakantie op een unieke manier wilt vastleggen, neem dan je GoPro (of andere action cam) mee. Je kun daarbij ook een extra gadget, een dome, meenemen. Dit is een soort halve doorzichtige bol waarmee je foto’s kunt maken waarbij je zowel onderwater als bovenwater een helder beeld krijgt. Met een beetje creativiteit krijg je te gekke foto’s of video’s waar je nog jaren plezier van hebt.

E-reader

Houd jij van lezen? Dan is een e-reader ideaal. Ten eerste scheelt het heel veel ruimte en gewicht in je koffer en ten tweede zullen de blaadjes van je boek niet alle kanten opwaaien als je op het strand ligt. De boeken die je voor de e-reader download, zijn vaak ook goedkoper dan een papieren boek en er zijn abonnementen waarmee je onbeperkt boeken kunt lezen, ideaal!