Online marketing

Hoe je als retailer jouw online business kan laten groeien

Heb je een website en ben je een retailer? Dan hebben we de perfecte tip om deze te doen groeien. Waarschijnlijk heb je zowel een fysieke als online winkel waar je jouw verkopen uit moet halen. Dan ken je vast Google My Business wel. Het is altijd raden om deze te optimaliseren zodat je meer lokale bezoekers kan aantrekken, zowel fysiek als online, en daardoor ook veel meer conversies kunt gaan behalen. Maar er is nu een nieuwe tool ontwikkelt door Google. We vertellen je hier graag veel meer over!

Google Grow My Store

De nieuwe tool, welke sinds november 2019 is uitgerold heet Google Grow My Store. Deze tool is super eenvoudig te gebruiken (online). Voer de URL in van jouw website en Google doet de rest voor je! Deze tool screent vervolgens jouw website op een aantal zeer belangrijke punten. Enkele zaken die naar voren komen zijn: het ontbreken van tekst op de pagina, de prijzen staan niet op de website, je website doet er te lang over om te laden en zo is er nog veel meer te ontdekken.

Meer conversies behalen

Wil je nu meer conversies uit jouw website halen? Dan is het zeker aan te raden om gebruik te maken van deze geheel gratis tool. Dat is nog het mooiste, het is GRATIS! Je krijgt een prachtig rapport in je e-mail waarna je zelf aan de slag kan gaan om deze cruciale punten op te pakken.

Tijd om aan de slag te gaan

Het is nu tijd om zelf aan de slag te gaan met deze punten uit Grow My Store. Google rolt deze tool natuurlijk niet voor niets uit. Ze hebben namelijk nog veel meer online mogelijkheden en willen laten zien dat ze dé zoekmachine van de wereld zijn. Met zulke handige tools weten ze dat wel waar te maken.