Online marketing

Goed scoren in Google

Heb jij een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat je gevonden kan worden door jouw klanten zodat ze weten wie jij bent, maar ook dat ze contact met je op kunnen nemen. De meest gebruikte vorm om voor klanten een bedrijf te vinden is door het gebruik maken van Google. Je typt een zoekwoord in en direct komen er verschillende websites naar boven. Klanten zullen voornamelijk op de eerste resultatenpagina van Google kijken, maar wat nu als jouw bedrijf hier niet tussen verschijnt?

Als bedrijf zijnde kan je gebruik maken van Google Advertising, dat is een manier om voor een bepaalde periode jouw website boven aan de resultatenpagina te krijgen door middel van een betaalde advertentie. Dit is ook te zien door het kopje ‘advertentie’ voor jouw website. Maar dit is alleen voor een bepaalde periode en je wilt dat daarna ook jouw bedrijf of website nog steeds te vinden is voor je klanten. Dit kan gedaan worden door middel van linkbuilden. 

Wat is linkbuilden?

Inkomende links (backlinks) verbeteren je positie in Google zonder dat je daarvoor een betaalde advertentie moet plaatsen. Linkbuilden houdt in dat je probeert zoveel mogelijk links naar pagina’s op jouw website te krijgen vanuit andere websites. Hoe hoger de kwaliteit van de link die geplaatst is, hoe meer effect het heeft op jouw positie in de zoekresultaten. 

Het is belangrijk dat er gelet word op de relevantie van een link, de tekst van een link, autoriteit van de website die link en de plek waar de backlink staat. Dit wordt allemaal door onze medewerkers gedaan die gericht kijken waar jouw bedrijf nog niet genoeg in scoort op Google en wordt er een persoonlijk plan opgesteld zodat jouw belangrijke zoekwoorden beter gaan scoren. Waardoor jouw bedrijf makkelijker vindbaar is voor jouw klanten. 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens op www.hellomarketing.nl