Fietsverhuur Burgh-Haamstede
Geen categorie

Fiets huren in Burgh Haamstede

Burgh-Haamstede is bij velen bekend als hét vakantieoord van Zeeland. Niet alleen vanwege haar uitgebreide zandstranden, maar ook vanwege de vele fietsmogelijkheden. De twee samengevoegde plaatsen Burgh en Haamstede op Schouwen-Duiveland liggen zo goed als tegen de boswachterij Westenschouwen aan. Dit natuurgebied ook over zeer goede fietspaden met afstandsaanduiding en goede bewegwijzering. 

Fietsen op sterrenniveau begin je in Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. Hier fiets je op de grens van land en water. Met uitzicht op zee, op de dijken en zeeweringen. Je ziet de schepen aan je voorbijtrekken terwijl je aan de andere kant het Zeeuwse achterland ziet. Mede hierdoor is Zeeland benoemd tot een 5-sterren fietsprovincie! Dat is het hoogst haalbare niveau voor een fietsprovincie. De kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van het netwerk en de rustmomenten langs fietsroutes zijn daarbij doorslaggevend.

Uitgebreid fietsknooppuntensysteem

Zeeland beschikt over een uitgebreid fietsknooppuntensysteem (FIKS) waarmee je aan de hand van de nummers op de borden, je eigen route kunt samenstellen. Je kunt kiezen of je ‘in de wind’ of ‘uit de wind’ wilt fietsen. En de routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd. Dus je kunt de routes zowel linksom als rechtsom fietsen.

Fietsverhuur in Burgh-Haamstede

Fietsen hoort bij een korte vakantie in Burgh-Haamstede. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar heb je hier geen mogelijkheid voor, dan kan je terecht bij de fietsverhuur Burgh-Haamstede. Met meer dan 250 huurfietsen ben je eigenlijk altijd verzekerd van een beschikbare huurfiets. Ga je voor gemak en ontspanning, huur dan een elektrische fiets. Fietsverhuur Burgh-Haamstede verhuurt elektrische fietsen standaard met oplader, zodat je ’s avonds de accu weer kunt opladen. Op een volle accu fiets je moeiteloos 50 kilometer en heb je altijd wind in de rug, ook met tegenwind! Bij fietsverhuur Burgh-Haamstede reserveer je gemakkelijk online een elektrische fiets, die voor je klaar staat op het afgesproken moment.