Geen categorie

Elektronische reisgadgets voor je stedentrip

Stedentrips zijn fantastisch! Lekker voor een paar dagen ertussenuit en een (nieuwe) stad ontdekken. Heerlijk eten, shoppen en cultuur snuiven. Ik ben er dol op! Het liefst ben ik zo goed mogelijk voorbereid zodat ik alle dagen lekker kan genieten zonder gedoe. Daarom zal ik in deze blog gadgets delen die ik het meest gebruik tijdens mijn stedentrip

1. Bluetooth bagage slot 

De hele reis begint natuurlijk met het inpakken van je koffertje. Vaak hebben reiskoffers een codeslot. Het is niet zo dat ik iedere maand op stedentrip ga, dus na een tijdje wanneer ik de koffer niet gebruikt heb vergeet ik de code. Ik kan het ergens opschrijven, maar in de tussentijd ben ik allang vergeten waar ik de code heb opgeschreven. Daarom is het bluetooth bagageslot voor mij een echte uitvinding. Met dit slot kun je via je telefoon de koffer vergrendelen en ontgrendelen. Super handig! En nog een extra voordeel is dat er een track and trace op zit. Zo kun je het koffertje ten allen tijde in de gaten houden. 

2. E reader 

Meestal ga ik op stedentrip naar een stad in Europa en is het niet heel lang vliegen, maar toch vind ik het heerlijk om onderweg een boekje te kunnen lezen. Ook wanneer je na een drukke dag terugkomt in het hotel en je even de tijd hebt om te  ontspannen, pak ik mijn boek erbij. Het is alleen zo jammer dat boeken zoveel plek innemen in je koffer en stedentrip koffertjes zijn al zo klein. Daarom heb ik een E-reader aangeschaft waardoor ik zoveel boeken mee kan nemen als ik wil zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. Top dus! 

3. Netflix of Videoland 

Wie heeft het tegenwoordig niet? Netflix en Videoland gebruik ik ook vaak in het vliegtuig en deze mogen zeker niet ontbreken van mijn lijstje. Wat ik meestal vergeet is om mijn video’s vooraf de stedentrip te downloaden. Wel zo handig natuurlijk wanneer je geen bereik hebt. Voor mijn aankomende stedentrip heb ik ook een standaard gekocht voor mijn telefoon die ik vast kan klikken aan de stoel van de passagier voor mij. Zo hoef ik mijn telefoon niet vast te houden en voorkom ik een lamme hand. Zelf heb ik het nog niet getest, maar ik ben nu al fan! 

4. Powerbank

Mijn powerbank heb ik vijf jaar geleden aangeschaft toen ik naar een weekend festival ging. Maar dit is ook zo’n gadget die niet mag ontbreken tijdens een stedentrip. Een paar dagen lang slurpt mijn telefoon de batterij doordat ik continu foto’s aan het maken ben. Met mijn powerbank van Fresh ‘n rebel kan ik mijn telefoon makkelijk 5 keer opladen. De kwaliteit van de powerbank is na al die jaren nog steeds goed. 

5. Portable speaker 

Muziek maakt alles leuker en gezelliger! Mijn portable speaker is ook zo’n gadget die iedere stedentrip weer mee gaat. Wanneer ik aan het douchen ben wil ik heerlijk kunnen meezingen met mijn favoriete muziek en bij lekker weer chill ik in het park waar mijn beats niet mogen ontbreken. Voor mij is het belangrijk dat de speaker een klein formaat heeft zodat het overal gemakkelijk mee naartoe kan.