dutchblue
Zakelijk

Een zeer goed online marketing bureau in Rotterdam

Mijn vader is sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij wilde zijn bedrijf op het internet graag gemakkelijk vindbaar maken. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar online marketing Rotterdam om een goed online marketing bureau bij ons in de buurt te vinden die hem hierbij zou kunnen helpen.

Terecht gekomen op de website van Dutch Blue 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar online marketing Rotterdam om een goed online marketingbureau bij ons in de buurt te vinden die mijn vader kon helpen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Dutch Blue ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website zijn onder ander ook de resultaten van een aantal bedrijven te vinden waar Dutch Blue voor werkt. De resultaten sprak ons erg aan en daarom en sloten ook om de rest van de informatie op de website te lezen. Nadat we deze informatie hadden gelezen besloot mijn vader om contact het bedrijf bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Online Marketing

Zeer tevreden over de resultaten van Dutch Blue 

Tijdens het kennismakingsgesprek met Dutch Blue werd mijn vader erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Ze hebben het onder andere uitgebreid gehad over wat Dutch Blue voor mijn vaders bedrijf zou kunnen betekenen. Na het gesprek besloot mijn vader om zijn bedrijf makkelijker vindbaar te laten worden door de diensten die Dutch Blue aanbiedt. We zijn inmiddels een aantal weken verder en mijn vader heeft door Dutch Blue al erg veel klanten gekregen. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Dutch Blue en raden het aan iedereen aan die op zoek is naar een goed online marketing bureau in Rotterdam.