gu10 led spot
Geen categorie

Een duurzaam en hip kantoor in een handomdraai!

We delen altijd de laatste tips op het gebied technologie, digitale innovaties, gadgets en werk. Maar ook blogs die jou vooruit helpen in het leven of het leven een stuk gemakkelijker of duurzamer maken. Vandaag bespreken we dan ook handige tips die ervoor gaan zorgen dat je relatief eenvoudig jouw kantoor kan aanpassen naar de vereisten van deze tijd. Een hedendaags kantoor moet natuurlijk passen bij de normen en waarden van de mensen die er werken. Duurzaamheid wordt eindelijk serieus genomen. Daarnaast ontstaan er links en rechts om je heen de meest creatieve en coole bureaus en werkplekken. Dit wil jij natuurlijk ook voor je zelf realiseren. Wij gaan je daarbij helpen met praktische tips die zowel hip als duurzaam zijn. Jouw kantoor zal passen bij wie jij bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen. 

Houten bureaus voor een robuuste en warme uitstraling

Een essentieel onderdeel van iedere kantoor of werkplek is het bureau. Het is de plek waar je het meeste van je werkende uren doorbrengt. Dus je bureau verdient wel een beetje aandacht en personalisatie. De meeste kantoorpanden gaan voor uniformiteit en simplistische bureaus die van weinig creativiteit getuigen. Om de trend te doorbreken hebben we de volgende tip: een houten bureau gemaakt van gerecycled hout. Dit is niet alleen milieuvriendelijk het bespaart je ook nog een flink wat kosten. Zo een robuuste houten bureau kan je helemaal naar wens maken. Dus hebben je collega’s en jij lekker veel werkruimte nodig dan kies je gewoon voor een extra groot blad. Het leuke aan de houten bureaus is dat je collega’s en jij de bureaus helemaal eigen kunnen maken. Een paar inspirerende quotes op je bureau of stickers van je favoriete merken? Het kan allemaal. Op deze manier heeft iedere medewerker zijn “eigen” plekje op kantoor. Diversiteit zal op deze manier zegevieren. 

Haal meer uit een wand

Naast je bureau kan je ook aan de haal gaan met die saaie witte muren. Wit is zeker niet lelijk maar alleen maar witte muren is ook zo saai. Fleur je muur op met een kleur die past bij de uitstraling van je merk. Zit er blauw in je logo kies dan voor opvallend blauwe muurverf die zorgt voor contrast. De muur zal eruit knallen en je kantoor in een keer hip maken. Met krijtverf kan je de muur zelfs gebruiken om belangrijke taken en doelen zichtbaar te maken. Hang er een gu10 led spot boven en het hele team zal bij binnenkomst de doelen voor de week of maand tot zich nemen.