Geen categorie,  Zakelijk

De stap tijdens je werk of na je opleiding: Management Opleiding

Tijdens het werk ben je vaak gefrustreerd dat je het roer niet kan omgooien en mis je die dagen op school dat je je eigen draai kon vinden in opdrachten. Je wilt meer uit het leven en snakt naar een leidinggevende baan. Maar nergens staat op je CV dat je daar gekwalificeerd voor bent. Misschien kan je dan een opleiding in de management volgen, want met een management opleiding naast je eigen opleiding kan je doorgroeien in je bedrijf. Misschien is je werk zelfs bereid deze voor je te sponsoren. In elk opzicht is het in ieder geval een goede optie als dit iets is wat jouw aanspreekt. In dit artikel bespreken we de management opleiding, wat je kan verwachten en alles eromheen. 

Algemene informatie over de opleiding

De opleiding management is een opleiding van een jaar waar je een MBO vooropleiding nodig voor hebt. Je krijgt hier een certificaat voor en de kosten voor de opleiding zijn rond de 5000 euro. Daarnaast krijg je 34 avondlessen van 18.30-21.45. De locatie van deze opleiding bevindt zich in Sittard en start op 20 mei 2020!

Programma van de opleiding

Het programma van deze opleiding bestaat uit zeven modules: begeleiden van veranderprocessen, coachen en competentiegericht leidinggeven, conflictmanagement en onderhandelen, gespreksvoering, inleiding organisatiekunde en als laatst persoonlijke effectiviteit. Deze modules zijn opgebouwd om de volgende competenties te ontwikkelen: analyseren, coachen, communiceren, coördineren en leidinggeven.

Vervolg na de opleiding

Als je dan eindelijk verder bent gekomen in je carrière en het werkleven, dan is er altijd een vervolgopleiding in de management. Deze vervolgopleiding gaat dieper in op vakken van de vorige opleiding en dan met name in het aspect van het waarom alles zo is. Deze opleidingen zijn te volgen bij Zuyd Professional.